10 mars 2008

Hva skjer?

I gang på loftet!
Det skjer saktens saker og ting fordi om det ikke står så mye på bloggen vår. Nå er det full gang med innredningsarbeidet på loftet. Det skal være klart til vi reiser. Og nå har vi i tillegg fått leid ut huset og da med innredet loft. Da er det ingen vei tilbake. Godt å være i gang. Det som en gjør i rykk og napp er greit nok, men skal en bli ferdig så er det best å fått satt av skikkelig med tid til det. Nå passet det også slik at jeg slutter i arbeid 1. april. Så satser jeg på en måned med jobbing heime. Rett og slett heimeværende. Kan da med stor frimodighet si at jeg gjør mye husarbeid. Innholdet i det begrepet kan jo defineres på ulikt vis.
Videre blir det en måned på Misjonshøgskolen i Stavanger med kurs i "Bistand og diakoni". Det er ferdig 13. juni og etter det blir det pakking og feire.
Nå går det i paneling av taket på loftet.


Kjøkkenet har fått et ansiktsløft. Ny benkeplate, vask, dørhåndtak, lys, maling ++ litt annen sminke.


Vaskerommet har blitt meget bra. Det er best å si det selv. Ellers er det vel en 7-8 rom som allerede har fått en eller annen form for overhøvling eller oppussing som noen kaller det. Det har blitt noen prosjekter siden vi flyttet inn for 3 år siden.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å sjå, lukke til med arbeidet :-)

velkommen i august

Anonym sa...

Kjekt at det skjedde noge på bloggen :-) Godt det gjekk iorden med husutleie...

Anonym sa...

Hei, dere! Kjekt å ta en titt på bloggen deres. Godt å lese at dere har det bra og at du er blitt så flink med husarbeid, Knut :-)
Flott at dere er på vei til Mali, det bli bra! Hadde vært fint å kunne treffes før dere reiser, men det spørs om vi får det til Dere er velkommen på besøk til Finnsnes- om det skulle passe. Vi få snakkes p telefon om ikke lenge. Inntil da- lev vel og Gud velsigne store og små.
Edgar

Anonym sa...

Heisann.
Ja dette ser jo riktig så bra ut! Lykke til med forberedelsene. Det er nok ikke lenge før du sitter på ei tønne Knut og dingler med beina:)
Med oss er alt bare bra og vi nyter noen varmegrader på dagtid for tiden.
Vi snakkes snart på skype.
Hils jentene og Kristoffer.
Hilde og Kai Ove