26 august 2008

BCA, fellesamling for hele skolen

BCA er en kristen engelskspråklig skole som blir drevet av en foreldresammenslutning der vi må være medlemmer forat våre barn skal bli tatt opp som elever. De fleste foreldrene er tilsluttet en misjonsorganisasjon. Mange nasjonaliteter er representert. Organisasjonene og foreldrene må bidra med lærerkrefter og det som ellers trengs av praktisk arbeid ved skolen. Kan vel best kalles en slags organisasjons dugnad. Det som virkelig rører meg mest er den varme mottakelsen, omsorgen, foreldre som sier at de ber for oss og barna våre. De vet at det er vanskelig å komme som ny og dessuten ikke kunne språket. Da kjenner en hva det betyr med å være brødre og søstre i Kristus. Kanskje slike bånd kommer sterker fram i en slik sammenheng.

De store jentene!


Ingunn og Mona og ettåringen Siri.

Kristoffer sin klasse


Matpause på terrassen. Hanne og Kristoffer går i samme
gruppe siden 3. og 4. grade har samme klasserom.

25 august 2008

Første skoledag for HannaEn stolt jente masjerer inn porten!


Hanna på skolebenken.


Men trives vel kanskje best i bassenget.
Mangler ikke mye på at hun begynner å svømme for alvor.

24 august 2008

Funkar, funkar inte

Våre 2 første uker er passert. Akkurat nå så er vi vel litt lei av ting og tang som ikke funker. Skulle tro at vi hadde lagt bak oss den fasen der vi lot oss irritere av ting og tang som ikke fungere eller som går sundt. Kanskje vi har vært for lenge i Norge. Blitt utskjemt rett og slett. Kanskje blir vi vant til at det midt i dusjen blir for lite trykk på vannet, og at resten av såpen må tas av på annen måte. Eventuelle forslag mottas med takk. Dolokk som virker er luksus. Har ikke sett noen så langt. Ellers kunne jeg skrevet stil om do og den slags. Noen renner og renner og sisternen er full etter en time. Når jeg banker på kranen i dusjen så kommer det også varmtvann dersom jeg er heldig. På kjøkkenet falt hele armaturet av og strålen stå ut over gulvet. Ble egentlig imponert over at det plutselig kunne komme ut så mye vann på en gang. Ip-telefonen, ja, det var det. Mest en begrensning som er satt på internett forbindelsen. Men den fungerer ikke her i hvertfall.

Vil hjem, vi har vel bare hatt det så altfor godt. Utskjemt. Hemm. Det kommer seg vel. Jeg som trodde jeg skulle skrive om fint basseng. God varme!