24 august 2008

Funkar, funkar inte

Våre 2 første uker er passert. Akkurat nå så er vi vel litt lei av ting og tang som ikke funker. Skulle tro at vi hadde lagt bak oss den fasen der vi lot oss irritere av ting og tang som ikke fungere eller som går sundt. Kanskje vi har vært for lenge i Norge. Blitt utskjemt rett og slett. Kanskje blir vi vant til at det midt i dusjen blir for lite trykk på vannet, og at resten av såpen må tas av på annen måte. Eventuelle forslag mottas med takk. Dolokk som virker er luksus. Har ikke sett noen så langt. Ellers kunne jeg skrevet stil om do og den slags. Noen renner og renner og sisternen er full etter en time. Når jeg banker på kranen i dusjen så kommer det også varmtvann dersom jeg er heldig. På kjøkkenet falt hele armaturet av og strålen stå ut over gulvet. Ble egentlig imponert over at det plutselig kunne komme ut så mye vann på en gang. Ip-telefonen, ja, det var det. Mest en begrensning som er satt på internett forbindelsen. Men den fungerer ikke her i hvertfall.

Vil hjem, vi har vel bare hatt det så altfor godt. Utskjemt. Hemm. Det kommer seg vel. Jeg som trodde jeg skulle skrive om fint basseng. God varme!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ettersom en gjerne bruker mer tid på do i Afrika enn i Norge (hva vet jeg) så er det jo kjedelig at dette ikke virker, men ser man det fra en annen side, fra naboen din sin side, så har han vel gjerne ikke noe dolokk i det hele tatt, ei heller sisterne.... Og hvordan dusjer han?
Keep smiling brother :-)Og lykke til med de neste to ukene!

Anonym sa...

Kjære Anonym!
Det er vel her noe av problemet ligger. Egenltig burde jeg og det fleste av oss i den vestlige verden lære oss takknemlighet. Men jeg savner likevel en dusj som virker og det er vel det som irriterer meg mest akkurat nå!