26 august 2008

BCA, fellesamling for hele skolen

BCA er en kristen engelskspråklig skole som blir drevet av en foreldresammenslutning der vi må være medlemmer forat våre barn skal bli tatt opp som elever. De fleste foreldrene er tilsluttet en misjonsorganisasjon. Mange nasjonaliteter er representert. Organisasjonene og foreldrene må bidra med lærerkrefter og det som ellers trengs av praktisk arbeid ved skolen. Kan vel best kalles en slags organisasjons dugnad. Det som virkelig rører meg mest er den varme mottakelsen, omsorgen, foreldre som sier at de ber for oss og barna våre. De vet at det er vanskelig å komme som ny og dessuten ikke kunne språket. Da kjenner en hva det betyr med å være brødre og søstre i Kristus. Kanskje slike bånd kommer sterker fram i en slik sammenheng.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Godt å se at dere er i gang og at det ser ut som om barna trives. Jammen har de blitt store på et år! Lykke til med eller uten dusj:) Er det noen trøst at det virker av og til her også... Her er det snart stilongs-vær igjen, men selv det har sin sjarm (trodde aldri jeg skulle mene det men..).
Vi tenker på dere og barna. Skal hilse fra alle her.
Hilde og Kai Ove

Så forresten at Sunniva og Mona, Mathias og Ingunn er i samme klasse på nettskolen. Kjekt.

Anonym sa...

Hei, nå har vi Mali-besøk. Vi storkoser oss med Bergfrid. Hadde planlagt å bruke kvelden i IP-telefonen til Mali... Vi får håpe det ordner seg. Hvis ikke får vi prøve oss på Skype. Kjekt å se barna i aksjon på BCA - Kristoffer ser ut til å storkose seg. Finner de seg til rette jentene også? Vi ønsker dere alt godt nå i oppstartsfasen.
PS - vi kom gjennom på telefon til Brith Jorunn og Sverre Hovda i Peru - skulle hilse dere.
Bergfrid, Brit, Gjermund

Anonym sa...

Hyggelig å se at dere er kommet på plass.
Dere er i våre tanker og det er vårt ønske og vår bønn at dere får en rik tid i arbeidet som dere står i.
Godt å "høre" at dere har fått en varm mottagelse.
Ønsker dere alle Guds velsignelse og lykke til.
Hilsen Mathias, Henrik, Birgit og Torkell