16 august 2008

Torokorobougou

Ja, nå er vi på plass i Bamako og bor altså i bydelen Torokorobougou. Vi må vel bare innrømme at det virker litt klamt og varmt nå i starten. De som har vært her en stund mener derimot at det egentlig er litt kjølig. Men jeg ser ingen grunn til å diskutere den saken. Om noen uker kjennes det nok bedre og dessuten blir det nok mindre klamt når regnet avtar.

Så langt har det gått i utpakking og innkjøp. Blogging og nettaktivitet kommer vel etter hvert.
Vi er koblet opp på Skype for dem som bruker det. Vårt bruker navn: knutheng

Skype kan lastes ned fra: http://www.skype.com/intl/no/

Badebassenget i hagen har allerede vært flittig i bruk av de yngste her i huset.

Bilder og mer snacks kommer når roen og freden har senket seg hos familien Heng.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for praten på Skype. Mange ting som skal ordnast i starten. Lykke til med livet i Torokorokorobogu eller kva det nå heiter.

Anonym sa...

Hei.
Kjekt å lese nytt fra dere. Lykke til i oppstarten, og blir det for varmt, må dere bare ta turen til Mongolia! Godt å varmt her også i sommer..og veldig tørt! Vi snakkes.
Hilde og Kai Ove

Anonym sa...

Hei på dere alle sammen. Vi får ikke kontakt med dere på tlf så det er ok med en liten melding da. Hva gjør vi feil,mon tro?? Det er godt å vite at dere har komt vel fram. Mona og gjengen har vel begynt på skolen alt? Det har June. Eric, som bor i huset deres går det godt med på skolen. Han snakker engelsk og tysk, men Magne sier nesten alt feil på tysk så Eric forstår ikke, og da ler vi litt av Magne. Tenker nok at det er litt vanskelig for dere også i begynnelsen. Klemz fra June og Anne(mor)

Anonym sa...

Hei! Kjekt å følge med dere! Hvor er det forresten jeg har navnet Kai Åve fra?